Hondenkussen kopen voor mijn nieuwe hondenopvang

Hondenkussen kopen voor mijn nieuwe hondenopvang

Vandaag gaan we hondenkussen kopen voor mijn nieuwe hondenopvang. Ik wilde altijd al iets met honden gaan doen en mijn droom is uitgekomen. Wij wonen op een hele mooie plek, we zitten dichtbij de stad en alles, maar wij hebben een vrijstaand huis met veel weilanden eromheen. Ik zet een nieuwe hondenopvang op, maar er is plek zat en er kunnen ook honden getraind worden. Ik kan niet wachten tot we open gaan, maar nu eerst moeten we hondenkussen kopen. Ik vind hondenkussen er lekkerder en beter eruit zien dan die manden. Natuurlijk hebben we ook wel een aantal verblijven met manden erin, omdat sommige honden dat gewent zijn. Hondenkussen zien er erg leuk uit en daarom wil ik ook in de meeste verblijven hondenkussen. Op ons andere weiland kunnen de honden los lopen, er zit een grote omheining langs het weiland en daar springt geen hond overheen. In het nieuwe hondenopvang kunnen wel 30 honden in opgevangen worden. Onze eigen honden slapen wel bij ons in het huis, onze honden hebben ook hondenkussen en die vinden de hondenkussen erg fijn. Ze liggen bijna altijd al uit zichzelf op de hondenkussen. Ik zelf ben ook dierenarts en heb mijn eigen praktijk aan ons huis vast zitten. Dierenarts doe ik nu alleen nog maar op een aantal dagen, natuurlijk zit er wel altijd iemand voor als mensen medicijnen nodig hebben. De hondenopvang moet mijn droombaan zijn en daar wil ik me dan ook op storten. Hondenkussen kopen en dan is de hondenopvang klaar.

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)
Wat zoekt u?